Mød Karin Damsgaard

Head of HR & Organisation

For at sikre og på sigt udvide markedsandelene på de største markeder, har Four Design på baggrund af en større analyse, truffet en strategisk beslutning om at forbedre de logistikstrenge, som muliggør en hurtig og mere effektiv levering. Konsekvensen er desværre, at montagelinjen i Gislev bliver lukket ned i tempi frem mod årsskiftet 2020.

I den forbindelse har det været naturligt for Four Design at ansætte Karin Damsgaard i den ekstraordinære situation, vi står i netop nu. Hun har været en del af Four Design de sidste fem år, og hun har været med til at ansætte mange af medarbejderne. Derudover har hun dybdegående viden om kulturen, medarbejderne og den forandringsproces, vi står overfor lige nu. Hun er derfor det oplagte valg til at hjælpe medarbejderne godt videre. Four Design hjælper blandt andet medarbejderne med jobsøgningsforløbet og afklaring af grundlæggende færdigheder. Derudover kontakter HR også lokale virksomheder for at få medarbejderne videre i jobs.

Outsourcingprocessen betyder også, at Four Design skal have formet en ny organisation, så virksomheden er rustet til den fremtidige vækststrategi. I den proces bliver det Karin Damsgaards opgave at sikre at Four Design forbliver en attraktiv arbejdsplads, med kompetente og motiverede medarbejdere. Karin bliver således også ansvarlig for at forme den nye organisation og rekruttere kompetencer, der kræves i forhold til den forsatte vækststrategi.

Er du interesseret i at høre mere? Læs mere her