Oplev Four Design på Skandinaviens største messe indenfor møbler og belysning

Four Design udstiller på Stockholm Furniture Fair fra den 3. – 7. februar 2015. Vi har fået ny lokation, og er nu til at finde i hal A – stand 33:10.

Mød bl.a vores nye stolefamilie ‘Four Sure’, som er en familieskabt serie. Familien har et designmæssigt modspil til vores ‘Four Cast’ stolefamilie. ‘Four Sure’ har bløde og organiske former hvorimod ‘Four Cast’ har rene, skarpe linjer. Begge familier er designet af Strand+Hvass og har Four Designs karakteristiske V-formede ryg.

Til vores ‘Four Sure’ famile, har vi udviklet en tilhørende bordfamilie, ‘Four Real’, som naturligvis også kan opleves på vores stand.’Four Real’ har det samme bløde organiske designudtryk som ‘Four Sure’ stolen.

De besøgende skal ikke snydes for vores nye innovative og fleksible produkt ‘RinR’, som er designet til ‘Four Real’ bordsystemet. ‘RinR’ er rumdelere, som blot monteres ved et klik, og på et øjeblik skaber et rum i rummet. ‘RinR’ giver visuel og akustik afskærmning, giver bedre mulighed for koncentration og fordybelse – imens du stadig er en del af fællesskabet.

Alle vores møbler kan stables, foldes og flyttes rundt i rummet – af kun én person – den ultimative fleksible løsning til kantiner, møde – og undervisningsfaciliteter.

Vi glæder os til, at fremvise alle vores spændende, innovative og detaljeorienteret produkter.
Vi ses :-)
Læs mere Four Design på vores hjemmeside og på Facebook