fritids job, ungarbejder fyn

Fritidsjob

Vil du tjene dine lommepenge selv?

Hos Four Design® har vi rigtigt travlt med at producere møbler af høj kvalitet i et enkelt og stilrent design. Det bevirker, at vi har mange forskellige små-opgaver i vores produktion, som vores medarbejdere ikke kan nå i hverdagen. Det er opgaver som vil gøre vores hverdag lettere. Vi søger derfor en ungarbejder, der ønsker sig et interessant fritidsjob.

Vi forestiller os, at du:

  • Er 16-17 år
  • Er ved at afslutte Folkeskolen eller lige er begyndt på en ungdomsuddannelse
  • Har lyst til at arbejde med mange forskellige fysiske opgaver
  • Møder stabilt på arbejde
  • Har gå-på-mod og er nysgerrig på at lære nyt
  • Ønsker at være på en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt med hinanden
  • Bor i eller omkring Gislev, så du har let ved at komme på arbejde

Arbejdet består mest af forefaldende opgaver i vores produktion
såsom oprydning, rengøring, lettere montage-opgaver m.m.
Vi forestiller os, at du kan arbejde 2-3 dage om ugen efter skole, samt af og til i weekends, når vi har ekstra travlt.

Hvis jobbet har din interesse, ring da til vores produktionsleder Flemming Kjeldsen på tlf. 6043 2140 og fortæl lidt om dig selv.

Four Design A/S designer, udvikler og producerer funktionelle møbelløsninger til private og offentlige virksomheder. Vores produkter afsættes gennem agenter, forhandlere og manufacturing partners til kontraktmarkedet i Europa, USA, Australien og Asien.  Vi tror på at fremtiden skal bygges på relationer, passion og vidensdeling. Vores møbelkoncepter er skabt med brugeren i centrum og ud fra moderne designtænkning – en vision om at fremme interaktion mennesker imellem og at bidrage til optimale rammer for positiv udvikling.
Virksomheden har sin oprindelse i 1930 og beskæftiger ca. 60 medarbejdere – hovedparten i Gislev på Østfyn. Siden etableringen af Four®Design, har virksomheden oplevet høj vækst og er en solid spiller på det danske såvel som det globale marked. Med en ambitiøs målsætning og velfunderet vækststrategi forventer vi at øge vores markedsandele yderligere inden for en kortere årrække. Four®Design A/S er en del af den britiske møbelkoncern Ocee International Group Ltd.