Canteen renewal with warm, earthy colours at Claus Andersen, Denmark

Claus Andersen addressed the desire to renew the canteen and transform the dining space into a room focusing on employees and daily use. In close collaboration with Claus Andersen, Four Design developed the room to accommodate more practical solutions, while the canteen also had a social function in the employees’ everyday lives.

With the simple furnishing and lighting arrangement, there is peace and space for social breaks, yet there is still room for individual immersion and relaxation.

The muted earthy colours are simple and warm, and the composition of colours and materials fits perfectly with the raw concrete walls framing the canteen.

For more details on Claus Andersen, please visit their website here.

Furniture installed at Claus Andersen